Με μία ανακοίνωση της η τοπική οργάνωση του Κινήματος Αλλαγής Κερατσινίου Δραπετσώνας εξαπέλυσε επίθεση κατά του πρωθυπουργού με αφορμή τους χειρισμούς του στο Σκοπιανό και τόνισε πως  η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη και η επικεφαλής της, Φώφη Γεννηματά, όχι μόνο δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τα άσφαιρα πυρά του Μαξίμου και των συνεταίρων του, αλλά θα επιβάλλουν την μόνη ατζέντα που υπάρχει για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση

Το Κίνημα Αλλαγής το δημιούργησαν 212.000 πολίτες που συμμετείχαν στην ιδρυτική του πράξη.

Επέλεξαν με την ψήφο τους όχι μόνο ένα πρόσωπο αλλά μια πολιτική κατεύθυνση. Αυτή της αυτονομίας και του διμέτωπου πολιτικού αγώνα απέναντι τόσο στο λαϊκισμό του ΣΥΡΙΖΑ όσο και στις νεοφιλελεύθερες επιλογές της Δεξιάς.

Επέλεξαν τον δρόμο χειραφέτησης και πάλι της χώρας και της υπεράσπισής της αξιοπρέπειας του Ελληνικού λαού.

Τις τελευταίες μέρες βρισκόμαστε μπροστά σε μια απόπειρα η κρίση της Κυβέρνησης στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων να μετατραπεί σε κρίση της Κεντροαριστεράς.

Δυστυχώς συλλογικότητες και πρόσωπα χρησιμοποιούνται ως όργανα του πανικόβλητου ένοικου του Μέγαρου Μαξίμου.

Η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη και η επικεφαλής της, Φώφη Γεννηματά, όχι μόνο δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από τα άσφαιρα πυρά του Μαξίμου και των συνεταίρων του, αλλά θα επιβάλλουν την μόνη ατζέντα που υπάρχει για την προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας.