Ο βουλευτής Α' Πειραιά του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Κώστας Δουζίνας, με δήλωσή του αναφέρθηκε σε όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής και οδήγησαν στο επεισόδιο με πρωταγωνιστές τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής. 

*** Διαβάστε το σχετικό θέμα εδώ: Κασιδιάρης για Καμμένο και ΝΑΤΟ: "Θέλει να πάρει έγκριση της Βουλής για όλα τα προδοτικά που σχεδιάζουν με ΝΑΤΟϊκούς και Τούρκους" (VIDEO)

Συγκεκριμένα, ο Ποριώτης πολιτικός αναφέρει πως "στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής χρησιμοποίησαν ακραίες και ρατσιστικές υβριστικές εκφράσεις εναντίον των προσφύγων, των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας και των άλλων βουλευτών.

Η Επιτροπή, με ομόφωνη απόφαση, απέβαλε τους υβριστές της Δημοκρατίας από την αίθουσα, καταδίκασε τη συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής και δήλωσε ότι δεν θα ανεχθεί στο μέλλον την επανάληψη τέτοιων απαράδεκτων συμπεριφορών. Πρέπει να υπερασπιστούμε την Δημοκρατία από αυτούς που την υποσκάπτουν και την υβρίζουν".