Το πιο όμορφο και το πιο εμπορικό σοκάκι του Πόρου, με τους πιο ενεργούς και δημιουργικούς ανθρώπους, θα φιλοξενήσει τον Ιούλιο ένα μίνι φεστιβάλ.

Η οδός Ερμού, πίσω από τη Δημοτική Αγορά, στις 7 & 8 Ιουλίου 2018, θα γίνει το κέντρο της… χειροτεχνίας, με το “Craft Festival” που διοργανώνεται από το δημοφιλές μπλογκ χειροτεχνίας efzin και το “δικό” μας εργαστήριο υφαντικής ΕΡΓΑΝΗ της Ελένης Παύλου.

Το Σάββατο 7 Ιουλίου, το σοκάκι βάζει τα καλά του και σας περιμένει να το στολίσουμε ακόμη περισσότερο. Φτιάχνουμε μικροί και μεγάλοι, σημαιάκια, φαναράκια, ζωγραφιές… κεντάμε, ζωγραφίζουμε, πλέκουμε, υφαίνουμε.

Θα γίνει η έναρξη της Υπαίθριας Δανειστικής Βιβλιοθήκης. Θα γίνει ανάγνωση βιβλίων για τους μικρούς βοηθούς. Θα απολαύσουμε κεράσματα, μουσική και πολλά πολλά ακόμα.

Τα δρώμενα θα ξεκινήσουν στις 7 το απόγευμα.

Την Κυριακή 8 Ιουλίου το ραντεβού θα δοθεί στο εργαστήριο ΕΡΓΑΝΗ, επίσης στις 7 το απόγευμα, για μια ξεχωριστή βόλτα στα σοκάκια της πόλης του Πόρου με κατάληξη στο υψηλότερο σημείο του Πόρου, για να δημιουργήσουμε χειροτεχνίες στο ηλιοβασίλεμα της Κοιμωμένης. Nature Weaving για μικρούς και μεγάλους!

Μην ξεχάσετε να φοράτε άνετα ρούχα και παπούτσια και να έχετε μαζί σας δροσερό νερό.

Τα δρώμενα του Crafts Festival γίνονται υπό την αιγίδα του Δήμου Πόρου και υποστηρίζονται από τον Εμπορικό Επαγγελματικό Σύλλογο Πόρου.