Έφτασε στον τελικό της προορισμό η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο Ζέεφελντ της Αυστρίας το απόγευμα της Δευτέρας (25/06), όπου θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Οι Πειραιώτες αναχώρησαν το πρωί της σημερινής ημέρας από το «Ελ. Βενιζέλος» με προορισμό το Μόναχο, και από εκεί πήγαν οδικώς με πούλμαν στο προπονητικό κέντρο στο Ζέεφελντ.

Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, κάτι το οποίο φάνηκε και παρά την κούραση που υπάρχει μετά από το πολύωρο ταξίδι υπήρχαν αρκετά χαμόγελα από τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας.

Ο Θρύλος θα ξεκινήσει πλέον να «χτίζει» τη νέα του ομάδα κάτω από τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς, με στόχο να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα επιστρέψει στην κορυφή και στους τίτλους.

Υπενθυμίζουμε την αποστολή των Πειραιωτών:

Ανδρούτσο, Μπουχαλάκη, Καμαρά, Χουτεσιώτη, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνη, Γιαννιώτη, Γκερέρο, Καράδαη, Κούτρη, Μάνο, Μανθάτη, Μάριν, Νικολάου, Νικολή, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακα, Σκαφίδα, Τσιμίκα, Βέργο, Βρουσάι και Βούκοβιτς, αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (25/6) από το «Ελευθέριος Βενιζέλος».