Ένα γκολ ήταν αρκετό για τη Γαλλία στο ματς με το Περού. Οι «τρικολόρ» επικράτησαν 1-0 και πήραν με τη νίκη αυτή το εισιτήριο για τη φάση των «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε ένα ματς που το Περού ήταν αυτό που «έκλεψε» τις εντυπώσεις, αλλά δεν είχε και πάλι την ουσία.

Το μοναδικό γκολ του ματς ήρθε στο 35’ από το πλασέ του Εμπαπέ σε κενό τέρμα. Με τον επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν να γίνεται ο νεαρότερος σκόρερ της Γαλλίας σε αγώνες Μουντιάλ ή Euro. Το Περού το πάλεψε όσο μπορούμε, είχε και δοκάρι στο δεύτερο μέρος με τον Ακίνο, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω.

Η κατοχή μπάλας ήταν 56%-44% για τους Νοτιοαμερικούς που «πλήρωσαν» για δεύτερο σερί ματς την αδυναμία τους να σκοράρουν και να αξιοποιήσουν την υπεροχή που είχαν στον αγωνιστικό χώρο.

Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καλύτερες στιγμές και το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Γαλλία (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Λορίς, Παβάρ, Βαράν, Ουμτιτί, Ερναντές, Καντέ, Πογκμπά (89’ Ενζονζί), Ματουϊντί, Εμπαπέ (75’ Ντεμπελέ), Γκριεζμάν (80’ Φεκίρ), Ζιρού.

Περού (Ρικάρντο Γκαρέκα): Γκαγέσε, Αντβίνκουλα, Ράμος, Ροντρίγκες (46’ Σανταμαρία), Τράουκο, Ακίνο, Γιοτούν (46’ Φαρφάν), Καρίγιο, Κουέβα (82’ Ρουιντίας), Φλόρες, Γκερέρο.