Πανέτοιμος για τον 4ο τελικό της Α1 είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει στις 19:00 στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό, με τους «ερυθρόλευκους» να είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για να κάνουν το 2-2. 

Οι Πειραιώτες δεν έχουν άλλα περιθώρια για λάθη και πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι και με τον κόσμο στο πλευρό τους να φτάσουν στην ισοφάριση της σειράς.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν την ανατροπή και θα πρέπει να το πιστέψουν, ώστε να τα καταφέρουν. Ο Θρύλος αν παίξει με πάθος και ψυχή στο ΣΕΦ θα είναι εκείνος που θα πάρει τη νίκη και οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου δείχνουν αποφασισμένοι να καταθέσουν ότι έχουν απόψε στο παρκέ του Φαληρικού γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός πρέπει να δείξει τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που διαθέτει σαν ομάδα, να κάνει το 2-2 και στη συνέχεια με ανεβασμένη τη ψυχολογία να πάει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για να πάρει το διπλό και να πανηγυρίσει εκείνος το πρωτάθλημα.

Προς το παρόν το μυαλό όλων βρίσκεται στον αποψινό τελικό με όλους στην ομάδα να είναι πανέτοιμοι για να δώσουν κάτι περισσότερο από το 100% τους για να έρθει η νίκη στον Θρύλο.