Έφυγε από τη ζωή  η σύζυγος του Ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών, Πύρρου Δήμα. Την τραγική είδηση γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσης η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών.  

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και η οικογένεια του αθλήματος των δυνατών εκφράζει τη θλίψη της και τα συλλυπητήρια για την απώλεια της συζύγου του Προέδρου της ΕΟΑΒ Πύρρου Δήμα».

Υπενθυμίζουμε οτι σε  συνέντευξη που είχε δώσει στην Καθημερινή, ο Ολυμπιονίκης είχε μιλήσει για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της συζύγου του.

«Δεν “εγκατέλειψα”. Απλώς δεν ψηφίστηκα. Έπεσαν τότε οι εκλογές και πάνω στο πρόβλημα της Αναστασίας (σ.σ. της γυναίκας του). Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε. Γλοιοβλάστωμα. Εγχειρίστηκε στην Ελλάδα. Τώρα είναι σταθερή η κατάστασή της. Δεν έφυγα από την πολιτική γιατί δεν μου άρεσε ή μετάνιωσα αλλά για προσωπικούς λόγους. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την Αναστασία, τα παιδιά. Περάσαμε πολύ δύσκολα… εισπράξαμε πολλή αγάπη… Ο Γολγοθάς συνεχίζεται…», ήταν απάντηση του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, όταν ρωτήθηκε γιατί εγκατέλειψε την πολιτική.