Η πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Σταυρούλα Αντωνάκου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της που δούλεψαν νυχθημερόν, προκειμένου να οργανωθούν και εκτελεστούν άρτια  οι εκδηλώσεις «Ημέρες Θάλασσας»

Η κυρία Αντωνάκου στην ανακοίνωση της αυτή δεν παρέλειψε να αναφέρει πως μέσα σε 15 ημέρες ο Ο.Π.Α.Ν. παρέδωσε για την έναρξη των εκδηλώσεων το Βεάκειο Θέατρο, ένα νέο ανακαινισμένο γήπεδο για τους δημότες και δούλεψε καθημερινά προκειμένου να διοργανωθούν 11 εκδηλώσεις.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της Σταυρούλας Αντωνάκου:

Οι Ημέρες Θάλασσας ολοκληρώθηκαν και φέτος!

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου στον ΟΠΑΝ, που κουράστηκαν, αγχώθηκαν και δούλευαν μέρα νύχτα, για να διοργανώσουμε τις πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις, παράλληλα με την καθημερινή δουλειά μας!

Σε 15 μέρες ο ΟΠΑΝ, παρέδωσε για την έναρξη του το Βεάκειο Θέατρο, ένα νέο ανακαινισμένο γήπεδο για τους δημότες και διοργανώσαμε 11 εκδηλώσεις με μεγάλη επιτυχία, παράλληλα με την καθημερινή δουλειά που κάνουμε σε όλες τις πολιτιστικές και αθλητικές εγκαταστάσεις, που διαχειριζόμαστε!

Είστε αστέρια!

Συνεχίζουμε με το Πάμε Πειραιά στο Δημοτικό θέατρο, τον νυχτερινό αγώνα δρόμου στις 16/6 και τα καλοκαιρινά αθλητικά καμπ με την χορηγία του Βαγγέλη Μαρινάκη, δωρεάν για όλους τους δημότες!!