Ο Ολυμπιακός σάρωσε για ακόμη μία χρονιά τα πάντα στο διάβα του, κατακτώντας αμέτρητες κούπες σε Ελλάδα και Ευρώπη σε όλα τα αθλήματα.

Μια χρονιά στην οποία αποδεικνύεται ότι ο Θρύλος έχει αλλάξει επίπεδο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Βρίσκεται έτη φωτός μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες, όντας η μοναδική ελληνική ομάδα που κατακτά δύο ευρωπαϊκά τρόπαια σε διαφορετικά αθλήματα την ίδια χρονιά.

Έχοντας μάλιστα, ακόμη δύο ευρωπαϊκούς τελικούς και σχεδόν το απόλυτο στα ελληνικά πρωταθλήματα.

Η γιγάντωση του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια μόνο τυχαία δεν είναι. Η προσπάθεια της αναγέννησης του Θρύλου έχει ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε το 2010 στους «ερυθρόλευκους» ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος είχε ως στόχο την γιγάντωση του συλλόγου και στον Ερασιτέχνη.

Και με τη τεράστια δουλειά του προέδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κουντούρη, αλλά και του κόσμου του Ολυμπιακού, ο οποίος στηρίζει και είναι πάντα κοντά σε όλα τα τμήματα ο Θρύλος κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή της Ευρώπης. Στην ελίτ σε όλα τα αθλήματα.

Αυτό δεν θα σταματήσει. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Μιχάλης Κουντούρης και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να φτάσουν ακόμη ψηλότερα το σύλλογο. Ο κόσμος θα πρέπει να στηρίξει όσο μπορεί αυτή την προσπάθεια για να μπορεί και στο μέλλον να νιώθει τα ίδια και μεγαλύτερα συναισθήματα.

Ο Ολυμπιακός αγγίζει παντού την κορυφή, ωστόσο, χρειάζεται από όλο τον κόσμο τη στήριξή του για να παραμείνει και να την κατακτήσει.