Απόλυτα χαρούμενη, όπως ήταν αναμενόμενο, η Χριστίνα Τσιλιγκίρη μίλησε κατά την άφιξη της ανδρικής ομάδας πόλο στο «Ελ. Βενιζέλος» για τη νέα τεράστια επιτυχία του Θρύλου.

Η γενική γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού τόνισε ότι είναι όλοι περήφανοι για αυτό που κατάφερε η ανδρική ομάδα πόλο αλλά και τα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου, ευχαριστώντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τη στήριξή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Δεν περιγράφεται αυτό που ζω. Ζούμε ένα όνειρο. Δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι έχουμε κάνει. Αγγίξαμε τους ουρανούς της Ευρώπης και κάναμε περήφανους όλους τους Έλληνες. Είμαστε περήφανοι σαν Έλληνες. Κερδίσαμε παγκόσμια μεγαθήρια, δεν έχω να πω πολλά.

Για το γεγονός ότι κέρδισε ο Ολυμπιακός το τρόπαιο στην έδρα της Προ Ρέκο:

«Τα παίρνουμε με το δύσκολο τρόπο, στο γήπεδο των αντίπαλων ομάδων. Είχαμε και εκεί όμως τον κόσμο δίπλα μας. Είναι πραγματικά φανταστικό αυτό που έχει γίνει. Είναι ασύλληπτο πραγματικά τέσσερις ευρωπαϊκοί τελικοί. Σε μία ημέρα παίξαμε δύο τελικούς με διαφορά δύο ωρών, με το γυναικείο και με το ανδρικό βόλεϊ. Είναι οι κόποι όλων αυτών των ετών είναι όλη αυτή η προσπάθεια και είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι συνεχίζουν να μας στηρίζουν. Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη Μαρινάκη που μας στηρίζει και ζούμε αυτές τις στιγμές».

Για το αν ανοίγει πλέον η όρεξη των «ερυθρόλευκων»:

«Δεν σταματάει αυτό με τίποτα. Γινόμαστε και εμείς ένα μέρος από τους παίκτες. Δεν μας αφήνουν και δεν τους αφήνουμε να μη θέλουμε και να μη συνεχίσουμε για νέες επιτυχίες».