Την άποψη πως το αποτέλεσμα αδικεί τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Μάρκο Σίλβα., ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο για τη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε. «Το κλειδί του αγώνα ήταν ο τρόπος επίτευξης των τριών γκολ. Είχαμε ισορροπημένη και καλή παρουσία, δεν επιτρέψαμε να μας απειλήσει μέχρι το πρώτο γκολ.

Δεν εκμεταλλευτήκαμε τη μεγάλη ευκαιρία για γκολ, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν είχαμε σκοράρει. Μη ξεχνάμε, δεν παίζαμε με την πιο εύκολη ομάδα. Μετά το 3-0 παραδοθήκαμε και δεν καταφέραμε να αντιδράσουμε.

Με Σαλίνο είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοση του, από τη στιγμή δεν ήταν στη διάθεσή μας ο Μιλιβόγεβιτς και ο Μπουχαλάκης. Γνωρίζουμε τις ικανότητες και τη φυσική κατάστασή του. Ο Κασάμι και ο Καμπιάσο ένιωσαν κούραση μετά από κάποιο σημείο, πρέπει να δουλέψουν αρκετά για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον Σαλίνο, όπως και με τους υπόλοιπους παίκτες.

Άδικο είναι το αποτέλεσμα, γιατί ήμασταν πολύ ισορροπημένοι, είχαμε πολύ καλή παρουσία στο πρώτο ημίχρονο, μέχρι και το πρώτο γκολ. Μπήκε με έναν τρόπο που δεν μπορείς να προβλέψεις. Με βάση την απόδοσή μας, το 3-0 είναι άδικο για μας.

Γνωρίζαμε το επίπεδο της Μπάγερν, δεν τελείωσε κάτι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για τη φανταστική ατμόσφαιρα που δημιούργησε, ποτέ δεν σταμάτησε να πιστεύει ότι μπορούμε κάτι καλύτερο. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, είμαστε σε πολύ δύσκολο όμιλο. Από τη στιγμή που χάσαμε το πρώτο παιχνίδι, δεν σημαίνει πως δεν έχουμε ελπίδες για πρόκριση. Υπάρχουν κι άλλες στιγμές στο παρελθόν που χάσαμε το πρώτο παιχνίδι και περάσαμε».