Ο Δήμαρχος Πόρου, έδωσε το στίγμα του, ότι όλα είναι έτοιμα για να αρχίσει το POROSEA, στο νησί του Αργοσαρωνικού. Η διοργάνωση πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά και συγκεντρώνει αρκετούς θεατές και αθλητές. Το POROSEA περιλαμβάνει, αρκετά αθλήματα τα οποία θα διεξαχθούν αυτό το Σάββατο και την Κυριακή.

Δείτε αναλυτικά:

Σε ρυθμούς POROSEA κινείται από σήμερα ο Πόρος, με εκατοντάδες αθλητές και συνοδούς να καταφτάνουν στο νησί. Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει κολυμβητικά αγωνίσματα το πρωί του Σαββάτου (12:00 - παραλία Ρώσικου Ναύσταθμου), δρομικά το απόγευμα της ίδιας ημέρας (17:45 – πλ. Ηρώων) και ποδήλατο, τρίαθλο και aquathlon την Κυριακή το πρωί (9:00 – Νέο Δυτικό Λιμάνι). Οι απονομές των αγωνισμάτων θα γίνουν στην πλ. Ηρώων το Σάββατο στις 21:00 και την Κυριακή στις 13:30, ενώ, θα υπάρχουν παράλληλες δράσεις για τους αθλητές, τους συνοδούς τους και τους κατοίκους του Πόρου: Hatha Yoga το Σάββατο στις 11:45 στο Ρώσικο και στις 21:00 στην πλ. Ηρώων, Pasta Party το Σάββατο στις 21:45 στην πλ. Ηρώων και αμέσως μετά, όλος ο Πόρος χορεύει χασάπικο με το Χοροδιδασκαλείο του Ν.Ο.Π.Τ. (βλ. πληροφορίες ΕΔΩ) και η βραδιά ολοκληρώνεται με συναυλία 80’s – 90’s- 00’s με τους Walkman The Band.

Δείτε τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν τις δύο μέρες τις διοργάνωσης και τις πληροφορίες για τις μετακινήσεις προς – από και στο εσωτερικό του νησιού ΕΔΩ.

Κάθε πληροφορία της τελευταίας στιγμής θα δημοσιεύεται μέσω facebook , ενώ για κάθε επείγουσα ανάγκη ή πληροφορία μπορείτε να απευθύνεστε στον αριθμό εκτάκτου ανάγκης του Δήμου Πόρου 15303.