Δικό του και αυτό. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 24-23 της ΑΕΚ και κατέκτησε το πρωτάθλημα στο χάντμπολ. Νταμπλ για τους «ερυθρολεύκους».

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να έκαναν δύο σερί ήττες, ωστόσο όταν βρήκαν ρυθμό πήραν τρια παιχνίδια στη σειρά και έτσι κατέκτησαν την κούπα.

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα ήταν εξαιρετική στο πρώτο ημίχρονο και παρά την κούραση και τα σκαμπανευάσματα στην απόδοσή της στο δεύτερο μέρος, με την φανταστική στήριξη των ΓΑΥΡΩΝ πήρε τη νίκη και έδειξε οτι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα.

Στα του αγώνα, ο Ολυμπιακός μπήκε κάπως νωθρά, έχοντας πρόβλημα στην επιθετική του λειτουργία, αλλά όσο περνούσαν τα λεπτά ανέβαζε την απόδοσή του. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0, ωστόσο χάρη στα τέρματα των Κανδύλα και Τζηρά, ο Θρύλος ισοφάρισε σε 2-2. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 3-2, αλλά στη συνέχεια ένα σερί 7-0 του Ολυμπιακού, τον έφερε μπροστά στο σκορ με 10-3 και από τότε δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 11-6, ωστόσο χάρη σε τέρματα του Αλβανού, έγινε το 13-7, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πάλι η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά, ωστόσο ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και πήγε το δείκτη του σκορ στο 17-11 με τον Τζηρά να είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τον Κώστα Τσιλιμπάρη να έχει κατεβάσει ρολά. Μετά ξεκίνησαν τα σκαμπανευάσματα του Ολυμπιακού, ο οποίος έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΕΚ να μειώνει συνεχώς στο σκορ φτάνοντας μάλιστα τη διαφορά στο γκολ. Τελικά ο Θρύλος ήταν πιο ψύχραιμος και συγκεντρωμένος φτάνοντας τελικά στο τελικό 24-23 παίρνοντας τη νίκη και τον τίτλο.