Ο Μπάρι ΜακΚέι φαίνεται ότι θα είναι η επόμενη μεταγραφή του Ολυμπιακού για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται έτοιμοι να ολοκληρώσουν την απόκτηση του Σκωτσέζου εξτρέμ, ο οποίος αρέσει πολύ στους Πειραιώτες και στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» έρχεται στην Ελλάδα, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή του στον Θρύλο.

Η απόκτηση του ΜακΚέι από τους Πειραιώτες φαίνεται ότι θα τελειώσει τις προσεχείς ημέρες, οι οποίοι θα φουλάρουν στη συνέχεια για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και ενός παίκτη για τον άξονα, θέσεις όπου έχει τεθεί προτεραιότητα αυτή τη στιγμή στις μεταγραφές.

Τις επόμενες ημέρες, λοιπόν, αναμένονται εξελίξεις στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού και πολύ πιθανόν να υπάρχουν και σχετικές ανακοινώσεις με τους «ερυθρόλευκους» να είναι έτοιμοι να κλείσουν τις θέσεις από νωρίς για το ρόστερ της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν.

Να σημειωθεί, ότι τα αγγλικά Μέσα τόνιζαν τη χθεσινή ημέρα ότι ο ΜακΚέι θα έρθει άμεσα στην Ελλάδα και θα συνομιλήσει με τον Γιάννη Βρέντζο για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με την Νότιγχαμ.