Το ύστατο χαίρε στον Κώστα Πολυχρονίου απηύθυναν το απόγευμα της Δευτέρας οι συγγενείς του, η οικογένεια του Ολυμπιακού, το ελληνικό ποδόσφαιρο και πολύς κόσμος που βρέθηκε στην Παιανία, στον Ιερό Ναό Γέννησης Χριστού. Μια μεγάλη απώλεια τόσο για τον Θρύλο, όσο και γενικότερα για τον αθλητισμό στην Ελλάδα, αλλά και την τοπική κοινωνίας. Ο Κώστας Πολυχρονίου ήταν μια προσωπικότητα αξιοσέβαστη, αγαπητή από όλους και ο χαμός του σκόρπισε τη θλίψη.

Παρότι η ζέστη ήταν έντονη, πάνω από 300 άτομα παρακολούθησαν την εξόδιο ακολουθία.

Εκεί ήταν οι αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης και Τάκης Αγραφιώτης, ο Διευθυντής ΕΚΕ της ΠΑΕ Δομένικος Μασούλας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, ο πρόεδρος της ΠΕΦΟ, Κώστας Μπαρμπής, αλλά και οι βετεράνοι Ηλίας Υφαντής, Γιάννης Ιωάννου, Τάκης Κυριμόπουλος, Στέλιος Ψύχος, Αντώνης Γλύκας (Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου), Γιάννης Φρονιμίδης, Παναγιώτης Κελεσίδης, Θανάσης Αγγελής, Βασίλης Σιώκος, Μπάμπης Σταυρόπουλος, ο Τάκης Λεμονής, ο Ηλίας Πουρσανίδης, ο Ανδρέας Μπονόβας και η Λόλα Νταϊφά μεταξύ άλλων. Εκεί ήταν και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Επικήδειους εκφώνησαν μεταξύ άλλων οι Αντώνης Γλύκας, Κωνσταντίνος Μπαρμπής και Γιάννης Φρονιμίδης. Όλοι επισήμαναν πώς «είναι περήφανη η Ελλάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο για τον Κώστα Πολυχρονίου», ενώ τόνισαν πώς πρόκειται για μεγάλη απώλεια.

Στεφάνια απέστειλαν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Θρύλου, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οικογένεια του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Επίσης οι σύνδεσμοι βετεράνων του ΠΑΟ και της ΑΕΚ, η ΕΠΟ, η Νέα Δημοκρατία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ακόμα η Θύρα 7 Νέας Υόρκης, αλλά ο Γιώργος Σιδέρης.

Αξίζει να σημειωθεί πώς μετά την εξόδιο ακολουθία, το φέρετρο του Κώστα Πολυχρονίου ήταν καλυμμένο με την σημαία του Ολυμπιακού και με αυτό τον τρόπο οδηγήθηκε στην τελευταία του «κατοικία». Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…