Έχει γίνει στέκι των λαμπερών προσώπων και όχι μόνο. Στο Casca στη Μαρίνα Ζέας βρέθηκαν γνωστά πρόσωπα για να απολαύσουν ποτό , φαγητό αλλά και γλυκό σε ένα εξαιρετικό περιβάλλον πάνω στη θάλασσα με τον ιδιοκτήτη Αλέξανδρο Ρηγόπουλο να δέχεται συνεχώς συγχαρητήρια για τον χώρο του.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας που συνεργάζεται μαζί του, υποδέχτηκε τον κολλητό του Νίκο Αναδιώτη, τον Γιώργο Κατσινόπουλο, την Βίκυ Κουλιανού  και πέρασαν μια αξέχαστη βραδιά.

Όμως τον ίδιο χώρο επέλεξαν για τη διασκέδασή τους αλλά και για να εκπλήξουν τον ουρανικό τους ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Γιώργος Χρανιώτης, η Έλλη Αγγελιδάκη, η Χριστίνα Μαραγκόζη, η Σπυριδούλα Τριάντου και η Σοφία Τσαλαπάτη, αλλά και πολλοί ακόμη. 

Τα πιάτα πολλά και ξεχωριστά. Επέλεξαν σαλάτα με τσιπς τορτίγιας, τοματίνια, flakes γραβιέρας και ψαρονέφρι.

Στον όμορφα προσεγμένο χώρο με τη ζεστή ατμόσφαιρα απολαμβάνουν  τον καφέ του και διάφορα ροφήματα, ενώ υπάρχει μενού από τις πρωινές ώρες με πιάτα και γεύσεις που έχει επιμεληθεί ο βραβευμένος σεφ, Χρήστος Τζιέρας! Οι λαμπεροί καλεσμένοι λάτρεψαν το γεμιστό ψαρονέφρι με πουρέ πατάτας  και  το μπέργκερ με το πιο αφράτο ψωμάκι και αβγό αλλά και τα pancakes με επικάλυψη πραλίνας.

Ραμόνα Μόρο, Αλέξανδρος Ρηγόπουλος (Ιδιοκτήτης), Γιάννης Σπαλιάρας, Βίκυ Κουλιανού, Έλλη Αγγελιδάκη

 

Νίκος Αναδιώτης, Γιώργος Κατσινόπουλος, Γιάννης Σπαλιάρας

Σοφία Τσαλαπάτη, Χριστίνα Μαραγκόζη, Σπυριδούλα Τριάντου