Σε 13 μέρες, αρχίζει η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. Ο ανδρικός πληθυσμός, ήδη μετρά αντίστροφα για τα μεγάλα παιχνίδια και την ανάδειξη του νέου Παγκόσμιου Πρωταθλητή.  Παρακαλείται ο γυναικείος πληθυσμός, να δείξει κατανόηση για όσο διαρκεί αυτή η γιορτή και να στέκεται δίπλα στις δύσκολες στιγμές. Θα συνεκτιμηθούν ιδιαιτέρως, ειδικά μενού για τα παιχνίδια, σουβλάκια, πίτσες, μπύρες (από Ιούλη και βλέπουμε για παραλίες) επίσης ξεχάστε το Power Of Love. Κάθε μέρα από 14 Ιούνη στις 15.00, στις 18.00 και στις 21.00 έχει ματς.

Τώρα, ας αναφερθούμε στην Μεγάλη απούσα από αυτό το ραντεβού. Είναι η επίσημη αγαπημένη μας, η Εθνική Ελλάδος . Στην τελευταία μας παρουσία στο Μουντιάλ το 2014 στη Βραζιλία, φτάσαμε μέχρι τα προημιτελικά, όπου χάσαμε την πρόκριση στα πέναλτι λόγω του τερματοφύλακα της Κόστα Ρίκα, Κέιλορ Νάβας.

Ας θυμηθούμε την ξέφρενη πορεία μας στα γήπεδα του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Αρχικά ξεκινήσαμε με μία ήττα από την Κολομβία με 3-0:

Στο δεύτερο παιχνίδι με την Ιαπωνία, η Εθνική Ελλάδος έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με την λευκή ισοπαλία απέναντι στην Ιαπωνία

 

 

Και η μεγάλη ώρα, στο μεγάλο ραντεβού με την Ιστορία, ο Αντρέας Σάμαρης και ο Γιώργος Σαμαράς, οδήγησαν την Ελλάδα στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου...απολαύστε τις ιστορικές στιγμές αυτού του μεγάλου παιχνιδιού:

 

Στο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα για τους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η μεγάλη ψυχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ( παρα λίγο να έχανε τον γάμο του), μας έστειλε στην παράταση, αλλά κάτι η ατυχία, κάτι η αστοχία των Μήτρογλου και των Γκέκα, αλλά και οι αποκρούσεις του Κέιλορ Νάβας μας στέρησαν την πρόκριση στην επόμενη φάση:

 

Ραντεβού τώρα  για την επίσημη αγαπημένη στο EURO 2020