Κοίτα να δεις που έχουν μεγάλη πλάκα. Αναφερόμαστε στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ που πιστεύουν ότι ο Ολυμπιακός του... χαλάει τις μεταγραφές. Με αφορμή το θέμα Κάιπερς που έριξε «χυλόπιτα» στην ΑΕΚ. Κι αυτός ήταν ο λόγος που ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε την κατάσταση. Για να μην λένε ότι θέλουν από την πλευρά των «κιτρινόμαυρων».

Βλέπετε έχουν μια τάση για να παρουσιάζουν όπως θέλουν τα πράγματα. Εδώ πήραν το... χάρτινο πρωτάθλημα και δεν έχουν καταλάβει πώς τα κατάφεραν. Ξεχνούν ποιοι ήταν οι πολυτιμότεροι «παίκτες» τους... Ειδικά υπήρχε μια εξάδα που έκανε τη διαφορά.

Με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να σχολιάζει: «Αυτοί οι ΑΕΚτζήδες ρεπόρτερ έχουν πλάκα τελικά! Έγραφε ένας Τριβιζάς (ελπίζω να έχει συγγένεια με το γνωστό συγγραφέα παιδικών παραμυθιών για να δικαιολογείται η φαντασία του) ότι δεν μπορούμε να χτυπήσουμε την ΑΕΚ στο γήπεδο και της χαλάμε τις μεταγραφές (Κάιπερς) και της πήραμε τον καλύτερο παίκτη (Λάζαρο) κλπ κλπ... Πρώτα από όλα δεν κατάλαβα που κολλάμε με τον Κάιπερς ο οποίος πήρε δρόμο όταν είδε το... ζόρι που του έβαλαν και τους τσαμπουκάδες.

Πως το είπε ο μάνατζέρ του: «Είναι εργαζόμενος στην Ευρώπη». Ποιά Ευρώπη αγαπητέ ατζέντη; Από τα κουτσαβάκια που αγρίεψαν στον πελάτη σου δε μιλάει κανείς αγγλικά. Μη σου πω ότι και στα ελληνικά δυσκολεύονται. Τώρα, για τις φαντασιώσεις του μικρού Τριβιζά για την ανίκητη ΑΕΚ, να του πω ότι για το χάρτινο που πήρε και θα παίρνει κάθε 25 χρόνια (αν και εφόσον) είχε πράγματι μια εξάδα τουλάχιστον ανίκητη:

Παπαπέτρου, Μάνταλος, Κατσικογιάννης, Καλογερόπουλος και από πάνω τους Γιαννάκης και βέβαια Θωμάς! Είχε και τον Γκαγκάτση, για τα... διοικητικά. Άσε λοιπόν τις «νίκες στα γήπεδα» και τον Κάιπερς και τον Λάζαρο και τον Αραούχο και τον Λιβάγια και τον κάθε ποδοσφαιριστή. Έχεις τη ντριμ τιμ του παραποδοσφαίρου. Μην ασχολείσαι με ποδόσφαιρο...