Μία πολύ μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε σε πορτογαλικό Μέσο και πιο συγκεκριμένα στην «Record» ο Πέδρο Μαρτίνς, η οποία δημοσιεύτηκε την Κυριακή (27/05).

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις στη νέα του ομάδα, για τους στόχους του με το σύλλογο, για μεταγραφές, για τη σχέση του με τον Κριστιάν Καρεμπέ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι είναι πάρα πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος για τα όσα έχει συναντήσει μέχρι στιγμής.

Ο 48χρονος υπογράμμισε ότι θα γίνουν όλες οι δυνατές προσπάθειες ώστε ο Ολυμπιακός να γίνει ξανά πρωταθλητής, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάν Καρμεπέ.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων ο τεχνικός του Θρύλου τόνισε:

«Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά είναι απαραίτητο να υπάρξει αναπροσαρμογή στην ομάδα δεδομένου ότι και ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός είναι ισχυροί. Πρέπει να ανακάμψουμε γρήγορα και να πάρουμε αυτό που χάσαμε, κάτι το οποίο έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Μου αρέσει η δομή που υπάρχει στον Ολυμπιακό, ο οποίος σου παρέχει απεριόριστες δυνατότητες. Από το γήπεδο, την ακαδημία, τα πάντα είναι επαγγελματικά και αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να δουλέψεις όπως θέλεις. Εμείς έχουμε τη φιλοδοξία να φτιάξουμε την ομάδα και να κάνουμε ξανά πρωταθλητή τον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε ότι οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας θα γίνουν με γνώμονα να ανέβει επίπεδο και να βοηθήσουν το σύλλογο, ενώ αναφέρθηκε και στις επαφές που είχαν με τον Ολυμπιακό το προηγούμενο διάστημα, χωρίς, ωστόσο τότε να υπάρξει συμφωνία.