Αυτή η ξεφτίλα της ΑΕΚ στην φετινή, καλοκαιρινή, μεταγραφική περίοδο δεν έχει τελειωμό. Να έχεις πάρει το πρωτάθλημα και να σε απορρίπτει ο ένας παίκτης μετά τον άλλο! Και όχι μόνο αυτό… Πολλοί προτιμούν ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, αντί για τους «κιτρινόμαυρους». Τελευταία ιστορία είναι αυτή του Ούγκο Κάιπερς. Του «κλεισμένου» Βέλγου επιθετικού όπως διέδιδαν από την πλευρά της ΑΕΚ.

Έλα, όμως, που το… παραμύθι δεν είχε δράκο! Ξαφνικά τόσο ο 20χρονος παίκτης όσο και ο ατζέντης του ξεφτίλισαν δημόσια την ομάδα της Νέας Φιλαδέλφειας. Ο μεν Κάιπερς δηλώνοντας στην πατρίδα του: «

«Δεν θα πάω στην ΑΕΚ! Η πρότασή της δείχνει έλλειψη σεβασμού σε μένα, στον πατέρα μου και τον μάνατζέρ μου! Δεν έχω πρόβλημα να μείνω άλλον έναν χρόνο στον Εργοτέλη», ο δε μάνατζέρ του έκανε λόγο για εκβιασμό από την πλευρά της ΑΕΚ, αναφέροντας: «Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει».

Μα κι άλλη «χυλόπιτα»; Δεν σας έφτασαν αυτές από Αραούχο και Χιμένεθ που επέλεξαν την Λας Πάλμας της Σεκούντα Ντιβιζιόν από την ΑΕΚ των προκριματικών του Champions League… Έρχεται τώρα και ο Κάιπερς που δεν θα είχε πρόβλημα να παραμείνει στον Εργοτέλη παρά να πάει στην ΑΕΚ.

Τελικά ένα είναι σίγουρο. Η ΑΕΚ όποιον θέλει τον παίρνει… Στα λόγια γιατί στην πράξη αυτό δεν παίζει με την καμμιά…