Νεφώσεις με τοπικές βροχές στο Αιγαίο, τη Θράκη, και την Ανατολική Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά και Πελοπόννησο και καταιγίδες στις Σποράδες, την Εύβοια, το Νοτιοανατολικό Αιγαίο και την Κρήτη αναμένονται την Κυριακή.

Η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 28, στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 27 βαθμούς και στην Κρήτη από 18 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση προς το βράδυ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και παροδικά κατά τόπους το μεσημέρι έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός, όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν βροχές ενώ μεγάλη πιθανότητα για καταιγίδα υπάρχει από το απόγευμα. Ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου.