Στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας της Ελληνικής Αστυνομίας με το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή πραγματοποιήθηκε χθες, στο κτίριο του Αρχηγείου Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Ιωάννη Θεοτοκά, του Αρχηγού Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναυάρχου Λ.Σ. Αθανάσιου Αθανασόπουλου και του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά Αρχιπλοιάρχου Λ.Σ. Χρήστου Ζαφειρίου, τελετή απονομής τιμητικών διακρίσεων σε στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα του Αρχηγού Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. στο Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά Ταξίαρχο Κωνσταντίνο Τσαρδινάκη, ενώ βραβεύτηκαν ο Διοικητής της Τροχαίας Πειραιά Αστυνομικός Υποδιευθυντής Σπυρίδων Λάσκος και τα ακόλουθα στελέχη της Τροχαίας Πειραιά: Αρχιφύλακας Κωνσταντίνα Γιάλβαρη, Αρχιφύλακας Σοφία Καλαμάρα και Αρχιφύλακας Ελένη Νικολάου, για την προσφορά τους στην εύρυθμη λειτουργία του λιμένα Πειραιά.

Τις ανωτέρω πλακέτες απένειμαν οι κ.κ. Γενικός Γραμματέας του ΥΝΑΝΠ, Αρχηγός Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά.