H αστάθεια θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού το Σάββατο. Στο Αιγαίο και την Θράκη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές οι οποίες στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα είναι ισχυρότερες και πιθανώς να συνοδεύονται από καταιγίδες

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται καλός καιρός, όμως το μεσημέρι και απόγευμα στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά κύριο λόγο στα δυτικά και βόρεια.

Η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί από 17 έως 31 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 18 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 29, στα νησιά του Αιγαίου από 19 έως 29 και στην Κρήτη από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, και το μεσημέρι και απόγευμα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 28 βαθμούς.

 

Ανάλογο σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές από το μεσημέρι. Ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.