Μια ακόμα ημέρα που η «εξυγίανση» έδειξε το πρόσωπό της στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με τις αποφάσεις για τα επεισόδια και ό,τι έγινε στον τελικό του ΟΑΚΑ να είναι μερικές δεκάδες, χιλιάδες ευρώ για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ! Ας όψονται οι παρατηρητές της «εξυγιαντικής» ομοσπονδίας και οι… εκθέσεις της αστυνομίας που πάλι σε ματς των δύο προαναφερθέντων ομάδων δεν είδε τίποτα. Τα πράγματα είναι απλά. Ό,τι κι αν κάνουν, όσο κι αν δράσουν οι «εξυγιαντές» οι ημέρες τους δεν θα είναι πολλές. Κάτι που επισήμανε και ο Κώστας Καραπαπάς.

Σχολιάζοντας την… τιμωρία για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε: «“Εξοντωτικές” οι ποινές για έναν ακόμα τελικό αίσχους στο Ελληνικό ποδόσφαιρο… Μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ! Ούτε τα προσχήματα…»

Μάλιστα, το σχόλιό του, το συνόδευε μια φωτογραφία από τον πρώην πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον Σταύρο Νταϊφά που είχε δηλώσει -όταν ήταν ο καπετάνιος στο καράβι του Θρύλου: «Οι κυβερνήσεις πέφτουν, ο Ολυμπιακός μένει…»

Κι αυτή είναι η πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός ό,τι κι αν κάνετε, μένει και θα είναι πάντα εδώ. Εσείς θα φύγετε και θα μας αδειάσετε σύντομα τη… γωνιά!