Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν δεν παρουσίασε το πρόσωπο που όλοι περίμεναν και θα ήθελε, με ένα από τα κομμάτια που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα να είναι η ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, η οποία δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε.

Οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν αποφασισμένοι να επιστρέψουν στην κορυφή τη νέα σεζόν και γι’ αυτό τον λόγο στις πρώτες κινήσεις του Πέδρο Μαρτίνς και των συνεργατών του όσο αναφορά το μεταγραφικό παζάρι είναι η αναζήτηση αμυντικών που θα κάνουν τη διαφορά.

Αυτή τη στιγμή τα ονόματα που φέρονται να βρίσκονται πιο ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού είναι εκείνα του Ρολάντο, του Μολέδο και του Πεδράο. Και οι τρεις αυτές περιπτώσεις αρέσουν στον Πορτογάλο τεχνικό του Ολυμπιακού, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του ωστόσο επιθυμούν να είναι απόλυτα σίγουροι για την επιλογή τους.

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βελτιώσει πολύ το συγκεκριμένο κομμάτι στο παιχνίδι του τη νέα σεζόν και γι’ αυτό δεν θα γίνει κάποια σπασμωδική κίνηση με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν συνεχώς περιπτώσεις, ώστε να βρεθεί η ιδανικότερη για την αμυντική γραμμή των Πειραιωτών.

Ο Θρύλος δείχνει να βαδίζει σε σωστά μονοπάτια ως προς το σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς.

 Όμως το σημαντικό είναι ότι γνωρίζει τα λάθη της φετινής χρονιάς και είναι αποφασισμένος σε θεωρητικό πάντα κομμάτι, αφού είναι Μάιος ακόμη, να τα διορθώσει για να επιστρέψει ο Θρύλος ξανά εκεί που ανήκει, στην κορυφή.