Τι κι αν στην Ολομέλεια η πολιτική αντιπαράθεση για τη Novartis χτυπά κόκκινο; Το ενδιαφέρον όλων στράφηκε για λίγη ώρα στο καφενείο της Βουλής εξαιτίας ενός πρωτοφανούς επεισόδίου με πρωταγωνίστρια την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ πλέον Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Την ώρα που στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, στο καφενείο της Βουλής εκτυλίχθηκαν απείρου κάλλους σκηνές με την κυρία Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να εκσφενδονίζει καρέκλες και την τσάντα της κατά προσώπου που εμφανιζόταν ως συνεργάτης της.

Ενδεικτικό της έντασης είναι ότι προκειμένου να λήξει το επεισόδιο χρειάστηκε η επέμβαση της φρουράς, η οποία βρισκόταν έξω από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Τα αίματα άναψαν όταν η κα Μεγαλοοικονόμου αντίκρισε μπροστά της άτομο νεαρής ηλικίας ο οποίος βρίσκεται καθημερινά στη Βουλή και συστήνεται ως συνεργάτης της και πρώην υποψήφιος βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων.

Οι διάλογοι όπως τους μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, είναι εντυπωσιακοί.

Συγκεκριμένα, όταν η βουλευτής εισήλθε στο καφενείο και αντίκρισε τον νεαρό του ζήτησε σε έντονο ύφος να φύγει από την Βουλή

Θ. Μεγαλοοικονόμου: Βγες έξω καθίκι. Πώς μπήκες μέσα παλιάνθρωπε; Ποιος σου έδωσε άδεια;

Νεαρός: Δεν πάω πουθενά. Φώναξε τον φρούραρχο.

Μεγαλοοικονόμου: Δεν θα με απειλείς εσύ. Δεν θα έρχεσαι εδώ

Νεαρός: Ποια είσαι εσύ; Έχω άδεια

Σε εκείνο το σημείο η κυρία Μεγαλοοικονόμου άρχισε να τον χτυπά στο κεφάλι με την τσάντα και το κινητό της τηλέφωνο με αποτέλεσμα να πέσουν στο πάτωμα πορτοφόλι και κάρτες ενώ την ίδια ώρα κατέφθασαν και οι δυνάμεις της φρουράς της Βουλής. "Θα βγεις τώρα έξω" φώναξε η κα Μεγαλοοικονόμου συνεχίζοντας να τον απωθεί με τα χέρια. Η φρουρά επιχείρησε να την απομακρύνει όμως τους ξέφυγε και άρπαξε μια καρέκλα εξφενδονίζοντας την στα πόδια του θύματος που πρόλαβε να πει «είμαι δημοσιογράφος. Να έρθει εδώ ο φρούραρχος" 

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/sovaro-episodio-sti-vouli-megaloikonomou-epitethike-me-kareklies