Ο Ολυμπιακός ήταν κάκιστος στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ της Α1 κόντρα στην Κύμη, χάνοντας διαφορά 25 πόντων και φτάνοντας να πάρει τη νίκη στο τέλος με 78-75.

Οι «ερυθρόλευκοι» με τέτοιο πρόσωπο σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα και θα πρέπει να συνέλθουν και μάλιστα άμεσα.

Οι ευθύνες πολλές, ωστόσο, αυτό που προέχει είναι να υπάρξει αντίδραση από τους «ερυθρόλευκους», αρχής γενομένης στο αυριανό ματς, Σάββατο (19/05) στο δεύτερο ματς με την Κύμη.

Χρειάζεται ένα ηλεκτροσόκ για να μπορέσουν οι Πειραιώτες να επιστρέψουν ξανά στην κορυφή του πρωταθλήματος και αυτό θα πρέπει να γίνει άμεσα, αφού οι τελικοί πλησιάζουν προς την έναρξή τους.

Η εικόνα είναι απογοητευτική, ο κόσμος είναι… ξενερωμένος από το θέαμα της ομάδας. Ωστόσο, τώρα, στα δύσκολα θα πρέπει όλοι να ενωθούν για να μπορέσουν έστω στο τέλος να βελτιώσουν την εικόνα τους και να κατακτήσουν το τρόπαιο, που αποτελεί τον πολυπόθητο στόχο από την αρχή της σεζόν.

Η σεζόν έχει ακόμη δρόμο και όλοι θα πρέπει να βγουν μπροστά, να τα δώσουν όλα για να πετύχει ο Ολυμπιακός τον πρωταρχικό του στόχο και να κατακτήσει το πρωτάθλημα.