Τον προσεχή Οκτώβριο θα γίνει στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» το συνέδριο της Ένωσης Ευρωπαϊκών Συλλόγων. Σε αυτό το πλαίσιο, μέλη της ECA (European Club Association) βρέθηκαν στον Πειραιά και είχαν συναντήσεις με στελέχη του Ολυμπιακού.

Η εκτελεστική διαχειρίστρια Σίρι Βαλένιους ήταν στην Ελλάδα, βρέθηκε στο γήπεδο του Ολυμπιακού, ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις των «ερυθρολεύκων» και κατάλαβε πολύ καλά τι σημαίνει ελληνική φιλοξενία. Στις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του Θρύλου ανέλυσαν το πλάνο της οργάνωσης για το προσεχές συνέδριο που θα «φιλοξενηθεί» στον Ναό.

Παρέλαβε και ως αναμνηστικό δώρο μια φανέλα του Ολυμπιακού (σ.σ.: την πορτοκαλί) με τις υπογραφές των παικτών του Ολυμπιακού. Την έδωσαν ο Διευθυντής Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Βερνίκος, ο Διευθυντής ΕΚΕ, Δομένικος Μασούλας και ο Υπεύθυνος του δικτύου Σχολών του Θρύλου, Βασίλης Νάνος.

Από την πλευρά της ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού για τη στήριξη και τη συνεργασίας.

 

View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
 

ευχαριστώ πολύ to @olympiacos_org for the great hospitality and the visit planning the organisation of the session in October at the Karaiskakis Stadium.