Δεν λέει να ηρεμήσει η κατάσταση στο εσωτερικό και στο εξωτερικό του Ολυμπιακού Σταδίου. Νέα εστία επεισοδίων ξέσπασε λίγο πριν τις 8.00 μ.μ.ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και τις αστυνομικές δυνάμεις.

 
Νωρίτερα είχαμε συγκρούσεις γύρω από το ΟΑΚΑ μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ έξω από εμπορικό κέντρο. Ειδικότερα, επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το εμπορικό κέντρο Golden Hall, κοντά στο ΟΑΚΑ, χωρίς να έχουν αναφερθεί ακόμα ζημιές ή τραυματισμοί.

Πρόκειται για το τρίτο κρούσμα οπαδικής βίας μέσα σε λίγες ώρες, καθώς νωρίς το πρωί είχαμε τις άγριες συμπλοκές στο κέντρο της Αθήνας και πριν από λίγα λεπτα οπαδοί κατέβασαν με τη βία άτομα που επέβαιναν σε όχημα τύπου βαν και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά.

Αναλυτικά, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, οι δράστες κατέβασαν με τη βία τα άτομα που επέβαιναν στο όχημα τύπου βαν και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά, ενώ αμέσως μετά εξαφανίστηκαν. Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, που έσβησαν την φωτιά, ενώ το όχημα υπέστη σοβαρές ζημιές.

Χαμός έξω από τη θύρα 3
Μεγάλη ένταση υπήρξε και κατά την είσοδο των οπαδών της ΑΕΚ, έξω από τη Θύρα 3, με οπαδούς του ΠΑΟΚ να πετούν μολότοφ προς αυτούς της Ένωσης.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ αντέδρασαν δυναμικά και η αστυνομία παρενέβη με εκτεταμένη χρήση χημικών, ενώ σημειώθηκαν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών και αστυνομίας.


Ένταση και μέσα στο γήπεδο
Όλη αυτή η κατάσταση με τις φωτιές τα χημικά και τις εστίες έντασης που ξεφύτρωναν διαρκώς γύρω από το ΟΑΚΑ δυστυχώς μεταφέρθηκε και μέσα στο γήπεδο όταν μερίδα οπαδών της Ένωσης εισέβαλε στη «νεκρή ζώνη» του γηπέδου και συγκρούστηκε με τις αστυνομικές δυνάμεις, περίπου μια ώρα πριν από την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης.

Ενώ και αυτοί του ΠΑΟΚ έσπασαν τα προστατευτικά κιγκλιδώματα και πέταξαν φωτοβολίδες και αντικείμενα προς τις δυνάμεις των ΜΑΤ