Άστατος ο καιρός την Παρασκευή με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Τις μεσημβρινές ώρες τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε ολόκληρο τον ηπειρωτικό κορμό της χώρας και θα ενταθούν, ενώ θα επηρεαστούν και νησιωτικά τμήματα του Ιονίου και του Ανατολικού Αιγαίου. 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 12 έως 25 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 11 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 26 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέχρι μέτριοι 4-5 μποφόρ και βαθμιαία τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, αλλά στα νοτιότερα πελάγη θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι 5-6 μποφόρ και τοπικά στο Λιβυκό σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων έως 4 μποφόρ στο Ιόνιο, ενισχυόμενοι τις θερμές ώρες τις ημέρας.

Λίγες νεφώσεις στην Αττική, ενώ τις θερμές ώρες θα εκδηλωθούν καταιγίδες στα δυτικά του νομού. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι παροδικά έντονα. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς.

Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη. Τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι τοπικά έντονα. Ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία από 17 έως 22 βαθμούς Κελσίου.