Ακόμα ένα ρεκόρ για τον αρχηγό του Ολυμπιακού… Όπως τονίζει και η ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ «στη ρουτίνα της επίτευξης ρεκόρ επέστρεψε ο Βασίλης Σπανούλης». Ο ηγέτης του Θρύλου, στο παιχνίδι στη γενέτειρά του τη Λάρισα απέναντι στον ΓΣΛ Φάρο, έφτασε στα 600 εύστοχα τρίποντα στην καριέρα του στο πρωτάθλημα και έτσι έγινε μόλις ο 4ος παίκτης στην ιστορία της Basket League που έφτασε το συγκεκριμένο όριο ενώ μπήκε και στην πρώτη 10άδα των παικτών με τα περισσότερα εύστοχα δίποντα.

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Ολυμπιακού έχοντας 1/4 τρίποντα στο ματς της Λάρισας έφτασε τα 600 εύστοχα κάτι που στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος (από το 1992-93) έχουν καταφέρει μόνο άλλοι τρεις παίκτες.

Ο Βασίλης Σπανούλης χρειάστηκε 1.783 τρίποντα για να συμπληρώσει τα 600 εύστοχα, όπου σημαίνει ότι σουτάρει στην καριέρα του στο Πρωτάθλημα με 33,65%.

Παράλληλα ο Σπανούλης, έχοντας 3/6 δίποντα, έφτασε τα 1.029 εύστοχα σουτ δύο πόντων και με αυτά ξεπέρασε τον Κώστα Τσαρτσαρή (1.027) για να μπει στην πρώτη 10άδα της Basket League.