Η Ένωση Τάε-Κβον-Ντο Νοτίου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Ν.Ε.) τιμήθηκε από τον Δήμο Κερατσινίου - Δραπετσώνας για την κοινωνική προσφορά της στον ελληνικό αθλητισμό, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η Παιγνιοθήκη σε συνεργασία με το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου στο πολιτιστικό κέντρο "Αντώνης Σαμαράκης".

PARA-TAEKWONDO

Την τιμητική πλακέτα από τα χέρια του Δημάρχου, Χρήστου Βρεττάκου, παρέλαβε ο πρόεδρος της Ε.ΤΑ.Ν.Ε., Μάκης Καρανταγλής.

"Η βράβευση της E.TA.N.E. από την Παιγνιοθήκη του Δήμου Κερατσινίου, είναι ιδιαίτερα τιμητική και αποδεικνύει ότι η Ένωσή μας λειτουργεί προς τη σωστή κατεύθυνση όσον αφορά στο κοινωφελές έργο που επιτελεί. Γιατί το έργο της Ε.ΤΑ.Ν.Ε. δεν είναι μόνο αγωνιστικό. Με κεντρικό πυλώνα το Kim e Liu που πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο, στέλνει το μήνυμα της προσφοράς στον συνάνθρωπο και την κοινωνία, προσφέροντας μέρος των εσόδων της σε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, μεταξύ αυτών και στην Ελληνική Εταιρεία Παιγνιοθήκης. Ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την τιμή που μας έκαναν και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε δίπλα τους σε κάθε ευκαιρία", τόνισε ο κ. Καρανταγλής.

Chatzogiannaki - Karantaglis

Εκτός της Ε.ΤΑ.Ν.Ε., η Παιγνιοθήκη και ο Δήμος Κερατσινίου - Δραπετσώνας βράβευσε για την προσφορά τους στο ελληνικό Τάε-Κβον-Ντο τον αθλητή του para-taekwondo Βασίλη Παναγιωτόπουλο, αλλά και την προπονήτρια του Α.Σ. Ερμής Περάματος, Κική Χατζογιαννάκη, η οποία είναι υπεύθυνη για την εκμάθηση του αθλήματος στα παιδιά με σύνδρομο Down.