Ο Ολυμπιακός εκτός από κορυφαία ομάδα της Ελλάδος τα τελευταία χρόνια σε όλα τα αθλήματα αποτελεί και τον κορυφαίο σύλλογο της χώρας σε όλους τους τομείς.

Οι «ερυθρόλευκοι» με εντολή του ηγέτη τους, Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίζουν για ακόμη μία χρονιά να προσφέρουν απίστευτες βοήθειες σε όλους τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Ο Θρύλος συνεχίζει με όλες τις δυνάμεις του να συνεισφέρει με έργα και όχι με λόγια με στόχο να μοιράσει χαμόγελα σε όλους τους ανθρώπους.

Ενδεικτικό της τεράστιας προσφοράς των «ερυθρόλευκων» η οποία συνεχίζεται είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται ακόμη στη Μάνδρα και βοηθούν τους κατοίκους να επιστρέψουν στην καθημερινότητά τους, μετά τη θεομηνία με τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Οι Πειραιώτες στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια να «ανθίσει» και πάλι η Μάνδρα, με τις προσπάθειές τους να φέρνουν σιγά-σιγά αποτελέσματα.

Ο Ολυμπιακός τη φετινή χρονιά έδωσε επίσης βοήθεια στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς και Νίκαιας πριν από μερικές ημέρες, γεμίζοντας χαρά τους κατοίκους των περιοχών, οι οποίοι μπόρεσαν να περάσουν με πιο ευχάριστο τρόπο τις εορτές του Πάσχα λόγω της πρωτοβουλίας των «ερυθρόλευκων».

Επίσης, μοίρασε δεκάδες τρόφιμα, προσφέροντας το γεύμα σε πάρα πολλούς πολίτες την Καθαρά Δευτέρα, δίνοντας τη δυνατότητα στους ανθρώπους να περάσουν ευχάριστα τα Κούλουμα.

Τέλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Θρύλος πρόσφεραν πολύτιμες βοήθειες για ακόμη έναν χρόνο στο Ίδρυμα Ελπίδα, μοιράζοντας χαμόγελα και δώρα στους μικρούς ήρωες που παλεύουν καθημερινά όσο λίγοι μπορούν να φανταστούν.

Αυτός είναι ο Θρύλος! Αυτό είναι το μεγαλείο του κορυφαίου συλλόγου της χώρας, ο οποίος  πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, δείχνει συνεχώς το κοινωνικό του πρόσωπο, συνεισφέροντας παντού πολύτιμες βοήθειες.