Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η άσκηση της Πυροσβεστικής με την επωνυμία «ΑΡΓΩ 2018» που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή λιμενικών, πυροσβεστών από τον 5ο Πυροσβεστικό Σταθμό Λιμένα Πειραιώς και τον 3ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πειραιώς και ειδικότερα στην πύλη Ε2.

Κατά τη διάρκεια της άσκησης μέλη του πληρώματος που επέβαιναν στο πυροσβεστικό πλοίο «Κοκινάκης» συνέδραμαν από κοινού με πυροσβέστες από την στεριά στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο γκαράζ πλοίου του επιβατηγού - οχηματαγωγού «Knossos Palace» της Minoan Lines. Αξίζει να σημειώσουμε πως στο πλοίο που φλέγονταν  υπήρχαν εγκλωβισμένοι πολίτες ενώ παράλληλα και το πλήρωμα του «Καραβασίλης» προέβη στην διάσωση  ενός ανθρώπου που είχε πέσει στη θάλασσα.

Στην άσκηση «ΑΡΓΩ 2018» συνέδραμαν το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο ΟΛΠ, το πλήρωμα του «Κnossos Palace» και άλλες υπηρεσίες και φορείς της πόλης του Πειραιά ενώ πλήθος κόσμου που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο λιμάνι του Πειραιά εντυπωσιάστηκε από τις εικόνες που είδε και μνημόνευσε την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Πυροσβεστικού σώματος.