Το Κέντρο Πολιτισμού- Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος», υποδέχεται το κοινό την πρωτομαγιά με μουσική, χορό και φυσικά τα λουλούδια.

Για άλλη μια χρονιά, αναμένεται το πάρκο να γεμίσει με μικρούς και μεγάλους ενόψει της μεγάλης εαρινής γιορτής.

Λίγο μετά από τις 12 το μεσημέρι, οι The Swingin’ Cats φέρνουν swing και rock n' roll στο Ξέφωτο, με ένα μουσικό πρόγραμμα ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου που έρχεται με vintage αισθητική σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό.

Φυσικά, δε θα λείπει το έθιμο του μαγιάτικου στεφανιού, αλλά και οι χειροτεχνίες. Οι μικροί μας φίλοι θα μετατρέψουν (με την ομάδα Playroom) ανακυκλώσιμα υλικά σε τρισδιάστατα λουλούδια, ρούχα και στολές, ενώ οι μεγάλοι θα δημιουργήσουν το πρωτομαγιάτικο στεφάνι μέσα από ένα ειδικό εργαστήριο.

Ξυλοπόδαροι, ζογκλέρ, ακροβάτες και μίμοι δίνουν το δικό τους ραντεβού με τα παιδιά, έτοιμοι να μαγέψουν με τις δεξιότητές τους.

Επίσης, οι ζωγράφοι του ΚΠΙΣΝ έιναι έτοιμοι να βάλουν χρώμα στα πρόσωπα και στη διάθεση των παιδιών, ενώ παράλληλα ένα θεματικό παιχνίδι θησαυρού και ένα εργαστήριο ελεύθερης δημιουργικής απασχόλησης με χρωματιστούς ανεμόμυλους ετοιμάζονται.

Τέλος, η αναδρομική έκθεση στο Στέφανο Λαζαρίδη αποτελεί όλη αυτήν την περίοδο έναν καλό λόγο από μόνη της για να επισκεφθείτε το ΚΠΙΣΝ.