Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες, ιδιαίτερα στα ορεινά όπου τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους έντονα και να συνοδευτούν από χαλαζόπτωση την Πέμπτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 25 βαθμούς, στα βόρεια και κεντρικά από 6 έως 31 βαθμούς, στα δυτικά και νότια από 10 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 32, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στη Βόρεια Κρήτη από 10 έως 25 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 10 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι, και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών ή καταιγίδων από το μεσημέρι και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 30 βαθμούς.

Ανάλογο σκηνικό και στη Θεσσαλονίκη με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία από από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.