Την στήριξη των φίλων της Νέας Δημοκρατίας για την επανεκλογή του στη θέση του πρόεδρου της  Ν.Ο.Δ.Ε. Α΄ Πειραιά ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Ηλίας Μάκρας.

 Ο σημερινός πρόεδρος στη σύντομη και περιεκτική ανακοίνωσή του αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Παραλάβαμε άγονη γη και τώρα ο κάμπος έχει ανθίσει» και καλεί τον κόσμο μα συμμετάσχει στις εκλογές που θα γίνουν στις 13 Μαΐου.

Ωστόσο, πολλά είναι τα ερωτηματικά που εγείρονται από αρκετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά κι αυτό γιατί η ηλικία του 70χρονου γιατρού αποτελεί τροχοπέδη για την ριζική ανανέωση του κόμματος που έχει προαναγγείλει ο Κυριάκος Μητσότακης, έχει ανάγκη η κοινωνία και περιμένει να δει ο κόσμος, αλλά και οι ψηφοφόροι του Πειραιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηλία Μάκρα

Ζητώ την στήριξή σας για την επανεκλογή μου ως προέδρου της ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ Ν.Δ. α' Πειραιώς & Νήσων. Παραλάβαμε άγονη γή και τώρα ο κάμπος έχει ανθίσει.

Μας ανέδειξαν μέσα στις 9 πρώτες ΝΟ.Δ.Ε. της Ελλάδος. Κάναμε αισθητή την παρουσία μας στα πολιτικά, κοινωνικά, πολιτιστικά και εθνικά δρώμενα της περιφερείας μας. Προσελκύσαμε πολλά νέα πρόσωπα που γέμισαν τα φιλόξενα γραφεία μας. Έχουμε πολλά ακόμη να κάνουμε!

Με όπλα την εμπειρία μας, την πίστη στις αρχές της Ν.Δ., στο όραμα και στην συμφωνία Αλήθειας του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, συνεχίζουμε τον τίμιο αγώνα μας, αδελφικά ενωμένοι και αγκαλιασμένοι με τις Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις, ώστε ο Πειραιάς και τα Νησιά μας να αναδειχθούν πρωτοπόροι στην μεγάλη Νίκη της ταλαιπωρημένης Δημοκρατίας και του καθηγμένου Λαού, για να ξεκινήσει η οικονομική- κοινωνική ανέλιξη και η ευημερία!

δρ. Ηλίας Ελευθ. Μάκρας

Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε.

Α' Πειραιώς & Νήσων"

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ!