Ολοκληρώθηκε την Δευτέρα 23 Απριλίου ο πρώτος κύκλος των θεατρικών παραστάσεων του έργου του Μολιέρου “Ο κατά φαντασία ασθενής” από την ερασιτεχνική θεατρική ομάδα υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Πόρου “Η Ποριώτισσα”.

Οι παραστάσεις στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, με την αίθουσα εκδηλώσεων του Β’ Δημοτικού / Γυμνασίου Πόρου, να γεμίζει ασφυκτικά σε όλες τις ημέρες.

Η προσπάθεια που έγινε από τους συντελεστές της παράστασης ήταν πολύ αξιόλογη και αυτό ήταν εμφανές από την υποδοχή, την αντίδραση και τον ενθουσιασμό του κοινού.

Η παράσταση θα συνεχιστεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έπειτα από απαίτηση του κοινού.

Στην παράσταση εμφανίζονται οι:

Μελέτης Κώτσαινας, Χριστίνα Ροή, Εύη Παπαχρήστου, Ελένη Καρλαγκίνη, Παντελής Κουνέλης, Νάγια Μακρή, Βασίλης Τσιαλκούτης, Χαρά Κιμιγκέλη Παντελίδη, Σταμάτης Πανέρης, Θεόδωρος Κανελλόπουλος.

Έκτακτη συμμετοχή: Αγγελικούλα Κώτσαινα.

Χορεύουν: Χρήστος Λίτσας – Μαρία Ράντου και τα κορίτσια του χοροδιδασκαλείου του ΝΟΠΤ Ράπτη Κατερίνα, Γεωργίεβα Ολυμπία, Γκίνη Εμμανουέλα, Κρανιδιώτη Μαρία, Λεσιώτη Ζωή, Μπιτούνη Νέλη και Μάλε Ελπίδα.

Τη μελοποίηση των τραγουδιών του φινάλε έκανε ο καθηγητής Μουσικής του εσπερινού γυμνασίου – Λυκείου Γαλατά Γιάννης Βασιλείου.

Ήχος και φως: Power Productions

Σκηνοθεσία και γενική επιμέλεια Ρένα Μαυρολέοντος.

Από τον κ. Σπύρο Σπυρίδων, μας εστάλη το ακόλουθο μήνυμα σχετικά με τις παραστάσεις:

“Ο πολιτιστικός σύλλογος γυναικών Πόρου  «ΠΟΡΙΩΤΙΣΣΑ» απέδειξε για ακόμη μία φορά πως όταν υπάρχει θέληση κ´ συλλογική προσπάθεια, μπορούν να κάνουν πράγματα, που ίσως κάποτε θεωρούνταν ή αδύνατα ή εξαιρετικά δύσκολα ! Να δημιουργήσουν! Να παράξουν πολιτισμό! 
Πολλά συγχαρητήρια στην κα Ρένα Μαυρολέοντος, η οποία σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε της θεατρικής παράστασης «Ο κατά φαντασίαν Ασθενής».

Πολλά συγχαρητήρια επίσης, στους δέκα ερασιτέχνες ηθοποιούς,  οι οποίοι πραγματικά ανέδειξαν, ο κάθε ένας τον δικό του ρόλο, με την έντονη εκφραστικότητα τους.

Δεν μπορώ να μην συγχαρώ ξεχωριστά την μικρούλα Αγγελική Κώτσαινα, η οποία μας εντυπωσίασε με την απρόσμενη ερμηνεία της.

Η επιτυχημένη και όμορφη συμμετοχή των κοριτσιών του χοροδιδασκαλίου του ΝΟΠΤ με τους δασκάλους τους Χρήστο Λίτσα και Μαρία Ράντου , η μελοποίηση των τραγουδιών από τον καθηγητή μουσικής κο Γ. Βασιλείου και τον κο Γιώργο Πασχάλη στα ηχητικά και τον φωτισμό  ολοκλήρωσαν την επιτυχημένη παράσταση.

Ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν σε όλους! Ήταν υπέροχοι !”

Φωτογραφίες: Νίκος Παύλου

 

Πηγή: porosnews.gr