Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της χρονιάς δίνει απόψε (24/04) στις 20:00 ο Ολυμπιακός, αντιμετωπίζοντας στο 3ο ματς της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Live από το gavros.gr/NS1.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τα δώσουν όλα και στο γήπεδο των Λιθουανών, παίρνοντας τη νίκη και ταυτόχρονα πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έδειξαν στο 2ο ματς στο ΣΕΦ ότι θα κάνουν τα πάντα για να προκριθεί ο Θρύλος στο φετινό Final 4 στο Βελιγράδι, και το ίδιο αναμένεται να κάνουν και σήμερα, δείχνοντας αυτοθυσία στο παρκέ.

Οι Πειραιώτες σκέφτονται μόνο τη σημερινή αναμέτρηση, προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν σημαντικό προβάδισμα στη σειρά και στη συνέχεια να έχουν δύο ευκαιρίες, τη μία στη Λιθουανία την Πέμπτη (26/04) και την άλλη στο ΣΕΦ, ώστε να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση για το Final 4 της Ευρωλίγκας.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν στο πλευρό τους και τον κόσμο τους, καθώς περίπου 50 ΓΑΥΡΟΙ θα βρίσκονται στις εξέδρες και θα προσπαθήσουν αν δώσουν ώθηση στην ομάδα να φτάσει στη νίκη.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού το θέλουν, το πιστεύουν και σίγουρα θα καταθέσουν και πάλι τη ψυχή τους, ώστε να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνος.

Αμφίβολοι είναι οι Μιλουτίνοφ και Πρίντεζης, οι οποίοι ταξίδεψαν στο Κάουνας, με τον δεύτερο να αναμένεται ωστόσο να βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.