Είναι αναμφίβολα ο γάμος της χρονιάς για ολόκληρη την «κοινότητα» των γαλαζοαίματων ανά την υφήλιο, αλλά και του διεθνούς τζετ σετ, ενώ για τη Μεγάλη Βρετανία αποτελεί ίσως το κορυφαίο γεγονός της δεκαετίας.

Ο λόγος για τον γάμο του πρίγκιπα Χένρι της Ουαλίας, του μικρού γιου τού Κάρολου και της αείμνηστης λαίδης Νταϊάνα, γνωστού στο ευρύ κοινό ως Χάρι, που απασχόλησε κατά το παρελθόν ουκ ολίγες φορές τα σκανδαλοθηρικά έντυπα με την άστατη ζωή του.

Ο πρίγκιπας Χάρι πήρε πριν από λίγους μήνες την ευχή της βασίλισσας Ελισάβετ και παντρεύεται στις 19 Μαΐου στον Πύργο του Ουίνδσορ, δυτικά του Λονδίνου, την Αμερικανίδα ηθοποιό, μπλόγκερ αλλά και πρέσβειρα του ΟΗΕ για γυναικεία θέματα, Μέγκαν Μαρκλ. Ο γάμος αυτός ετοιμάζεται από τις αρχές Δεκεμβρίου, όταν και ανακοινώθηκε με κάθε επισημότητα και πάντα όπως ορίζει το πρωτόκολλο των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. Από εκείνη την ημέρα όλοι στο «νησί» ασχολούνται με τις ετοιμασίες του, όπως επίσης με τα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από αυτές, καθώς το παλάτι επέλεξε τους καλύτερους από όλο τον κόσμο γι’ αυτήν τη σημαντική βραδιά. 

 Διαβάστε περισσότερα στα parapolitika.gr