Με ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι της Σχολής του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη τοποθετήθηκαν στον πόλεμο που δέχεται τα τελευταία χρόνια η ομάδα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πιο συγκεκριμένα, τονίζουν ότι βρίσκονται στο πλευρό του ηγέτη του Θρύλου, υπογραμμίζοντας ότι εκείνος αποτελεί τον εγγυητή της προόδου των παιδιών του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ως η πιο παλιά Σχολή στο Δίκτυο του Ολυμπιακού θεωρούμε καθήκον μας και υποχρέωση να πάρουμε θέση για κάποια θέματα.

Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να «χτυπήσει» τα παιδιά μας και να τους στερήσει το δικαίωμα στο όνειρο.

Τα παιδιά της Σχολής μας έχουν ως ίνδαλμα τον Πραξιτέλη Βούρο ο οποίος ξεκίνησε από εδώ και έφτασε να παίξει σ’ αγώνα Champions League με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Η επιτυχία του Πραξιτέλη είναι οδηγός για εμάς. Για να συνεχίσουμε όμως σ’ αυτό τον δρόμο πρέπει να έχουμε στο τιμόνι μας έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει πως γνωρίζει την συνταγή της επιτυχίας. Αυτός είναι ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τον πολεμούν, προσπαθούν να του προσάψουν κατηγορίες αλλά το μόνο του καταφέρνουν είναι να αποτυγχάνουν και να ψάχνουν δικαιολογίες. Από την πρώτη του χρονιά προσπαθούν να τον «πλήξουν» αλλά εκείνος ανεβάζει κάθε χρόνο και πιο ψηλά τον πήχη για τον Ολυμπιακό μας.

Ο κ. Μαρινάκης είναι εγγυητής της προόδου των παιδιών μας που φορούν την τιμημένη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σχολή Μυτιλήνης».