Για τη Λιθουανία αναμένεται να αναχωρήσει το απόγευμα της Δευτέρας (23/04) στις 17:00 η αποστολή του Ολυμπιακού για τα δύο ματς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας στην έδρα της Ζαλγκίρις.

Οι Πειραιώτες «πετάνε» για το Κάουνας με στόχο να πάρουν τουλάχιστον μία νίκη, κάτι το οποίο θα σημαίνει ότι θα πάρουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την τεράστια ψυχή και πάθος που έβγαλαν στο 2ο ματς με τους Λιθουανούς, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1 έχουν αποκτήσει ψυχολογία και πλέον είναι αποφασισμένοι να πάρουν το διπλό στο 3ο ματς με τη Ζαλγκίρις.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχουν επικεντρωθεί μόνο στον αγώνα της προσεχούς Τρίτης (24/04), στον οποίο με νίκη θα κάνουν τεράστιο βήμα για την πρόκρισή τους στο Final 4 που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι, κάτι το οποίο θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν και μέσα στο Κάουνας.

Ο στόχος σε κάθε περίπτωση είναι μία τουλάχιστον νίκη, ώστε να παλέψει στο κατάμεστο ΣΕΦ για την πρόκριση.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» αναμένει να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι τραυματίες της ομάδας στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, με όλους πάντως να αναμένεται να ταξιδέψουν για τη Λιθουανία.