Αίθριος καιρός αναμένεται την Κυριακή σε όλη τη χώρα με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά και δυτικά ηπειρωτικά. Η ορατότητα στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη τόσο έως το πρωί, όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 5 έως 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 9 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 21, στα νησιά του Αιγαίου από 8 έως 24 και στην Κρήτη από 9 έως 20 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, σταδιακά όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς ίδιας έντασης. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, σταδιακά όμως από το μεσημέρι θα γίνουν δυτικοί-βορειοδυτικοί 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ.

Καλός καιρός στην Αττική με ασθενείς ανέμους και θερμοκρασία από 12 έως 26 βαθμούς.

Ανάλογο το σκηνικό στη Θεσσαλονίκη με ασθενείς ανέμους καιι το θερμόμετρο από 13 έως 25 βαθμούς.