Στα δύσκολα ο Ολυμπιακός γίνεται ακόμη πιο δυνατός και αυτό καλείται να αποδείξει για ακόμη μία φορά απόψε (20/04) στο ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στις 21:15 τη Ζαλγκίρις στο 2ο ματς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας και είναι αποφασισμένοι να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1, ξεκινώντας με αυτό τον τρόπο την ανατροπή τους στον δρόμο προς το Βελιγράδι. Live από το gavros.gr/NS1.

Ο Θρύλος φυσικά και μπορεί να γυρίσει τη σειρά, στην οποία βρίσκεται πίσω με 1-0 κόντρα στους Λιθουανούς και παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν όσοι αγωνιστούν είναι έτοιμοι να καταθέσουν τη ψυχή τους στο παρκέ, ώστε να γυρίσουν την κατάσταση.

Ο Ολυμπιακός είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα στο Φαληρικό γήπεδο και με τον κόσμο στο πλευρό του να κάνει το 1-1, πηγαίνοντας με άλλη ψυχολογία στη Λιθουανία για να διεκδικήσει τουλάχιστον ένα διπλό, το οποίο θα τον φέρει ξανά σε θέση ισχύος για την πρόκριση στο Final 4.

Το μάτι του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη γυαλίζει, ο οποίος έχοντας περισσότερες βοήθειες στο σημερινό ματς αναμένεται να οδηγήσει την ομάδα σε μία καθοριστική νίκη για τη σειρά των πλέι οφ.