Μιλουτίνοφ εκτός από το δεύτερο ματς με την Ζαλγκίρις και ενδεχομένως και όλη τη σειρά. Ο Σέρβος σέντερ χτύπησε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαλέπτου του ματς με τους Λιθουανούς, την Τετάρτη το βράδυ. Και παρότι επέστρεψε στο ματς, το πόδι του δεν ήταν καλά. Με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να βοηθήσει στην πορεία της αναμέτρησης.

Ο «Μίλου» έκανε εξετάσεις που έδειξαν ορισμένα πράγματα. Αφενός το πρόβλημα δεν είναι πολύ μεγάλο. Αφετέρου, όμως, είναι ικανό να τον κρατήσει εκτός «μάχης» από τον δεύτερο τελικό. Ο Σέρβος έχει ένα αιμάτωμα στο πόδι και είναι αρκετά μεγάλο, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί.

Εάν υπάρχει κάτι ευχάριστο στο θέμα είναι πώς το γόνατό του είχε ξεπρηστεί το απόγευμα της Πέμπτης. Αλλά το θέμα είναι πώς οι πιθανότητες να προλάβει τα ματς στο Κάουνας είναι ελάχιστες. Με τα δεδομένα αυτή τη στιγμή, ο Μιλουτίνοφ χάνει και το υπόλοιπο της σειράς, εκτός αν αυτή φτάσει σε πέμπτο ματς που είναι στις αρχές Μαΐου η προγραμματισμένη ημερομηνία του, οπότε για εκεί είναι πολύ νωρίς να πει κανείς οτιδήποτε.

Πηγή:gavros.gr