Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια ηπειρωτικά και την Ήπειρο αναμένονται την Πέμπτη, ενώ θα επιμείνει για μια ακόμα μέρα η αφρικανική σκόνη. Η θερμοκρασία στα βόρεια θα κυμανθεί από 10 έως 26 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 10 έως 28, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 23, στα νησιά του Αιγαίου από 11 έως 24 βαθμούς Κελσίου. 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 Μποφόρ, με εξασθένηση κατά 1 έως 2 Μποφόρ από το απόγευμα. Εξαίρεση αποτελεί το νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου οι βορειοδυτικοί άνεμοι θα διατηρήσουν την ισχύ τους. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 Μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 Μποφόρ, με παροδική ενίσχυση κατά 1 έως 2 Μποφόρ το μεσημέρι. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Η θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη, με πιθανότητα για παροδικές βροχοπτώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 Μποφόρ, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα θα γίνουν νότιοι 2 έως 4 Μποφόρ. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Το θερμόμετρο έως τους 20 βαθμούς Κελσίου.