Στο ματς με την Ξάνθη για την 19η αγωνιστική ήταν ο Άλαν Πουλίδο. Απέναντι στον Π.Α.Ο.Κ. για την 21η αγωνιστική ήταν η σειρά του Ομάρ Ελαμπντελλαουί. Και στη μία και στην άλλη περίπτωση μιλάμε για τους "χρυσούς" σκόρερ του Ολυμπιακού που χάρισαν ισάριθμες νίκες στην ομάδα μας και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0).

Παράλληλα, αύξησαν τον επιθετικό πλουραλισμό του Θρύλου τη φετινή σεζόν στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Ο διεθνής Νορβηγός μπακ έγινε χθες ο 15ος διαφορετικός σκόρερ μας στη φετινή Σουπερ Λιγκ και αυτό αποτελεί μια τρανή απόδειξη για την ποιότητα που έχει η ομάδα. Όταν δεν δοθεί η ευκαιρία σ' έναν επιθετικό ή επιθετικογενή μέσο να σκοράρει, όπως έγινε την Κυριακή, τη λύση θα έρθει να δώσει ένας παίκτης που αγωνίζεται πιο πίσω στη διάταξη σαν τον Ομάρ.

Κάπως έτσι, όπως σημειώναμε και μετά την 19η αγωνιστική, η φετινή ομάδα αποτελεί μία απ' αυτές με τον μεγαλύτερο πλουραλισμό στο σκοράρισμα των τελευταίων ετών. Παράλληλα "απειλεί" να ξεπεράσει την περυσινή και την προπέρσινη που ήταν εκείνες με τον μεγαλύτερο των τελευταίων 18 ετών.

Πέρυσι οι διαφορετικοί σκόρερ ήταν 18 και πρόπερσι έφτασαν τους 19! Για να δούμε που θα σταματήσει η φετινή...