Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε να αγωνιστεί με την Ουραλότσκα, για την προημιτελική φάση της Euroleague, για το πόλο γυναικών. Η ρώσσικη ομάδα είχε τερματίσει δεύτερη στον πρώτο όμιλο, πίσω από την επίσης ρώσσικη Κίνεφ Κίρισι. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στο Παπαστράτειο και ο επαναληπτικός στις 27 Φεβρουαρίου στην Ρωσσία.

Αναλυτικά τα ζευγάρια της κλήρωσης

Ολυμπιακός – Ουραλότσκα (Ρωσσία)
Σαμπαντέλ (Ισπανία) – Ζέντες (Ουγγαρία)
Ματάρο (Ισπανία) – Ούβσε (Ουγγαρία)
Βουλιαγμένη – Κίρισι (Ρωσσία)

Οι νικητές των αναμετρήσεων θα αγωνιστούν στο Final Four της LEN Euroleague το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 22 & 23 Απριλίου, ενώ οι χαμένοι, θα αγωνιστούν στο Final Four του LEN Trophy, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί μια εβδομάδα νωρίτερα, δηλαδή στις 15 & 16 Απριλίου. Οι τοποθεσίες που θα διεξαχθούν και τα δυο Final Four, θα γίνουν γνωστές μετά το τέλος της προημιτελικής φάσης.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της κλήρωσης τόνισε τα εξής:

"Φαντάζομαι ότι αν είμαστε σοβαροί και αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως πρέπει δεν θα έχουμε πρόβλημα. Δεν έχουμε πολλές πληροφορίες για τον αντίπαλό μας αλλά θα προσπαθήσουμε άμεσα να συγκεντρώσουμε. Είναι λίγο αντισυμβατικές οι ρώσικες ομάδες γιατί παίζουν πόλο έξω από το συνηθισμένο. Ο καλός Ολυμπιακός όμως δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, αρκεί να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και στα δυο παιχνίδια".