Διήμερη επίσκεψη στον Πειραιά προκειμένου να είναι "δίπλα" στην αγαπημένη τους ομάδα, τον Ολυμπιακό, πραγματοποίησαν το διήμερο 6-7 Φεβρουαρίου τα παιδιά και οι γονείς της Σχολής Θεσσαλονίκης. 

Πενήντα νεαροί ποδοσφαιριστές όλων των ηλικιών μετέβησαν οδικώς, παρά τα μπλόκα, από την Θεσσαλονίκη στο Μεγάλο Λιμάμι για να ζήσουν το όνειρο τους! 

Πρώτος σταθμός της επίσκεψης τους ήταν το "Γεώργιος Καραϊσκάκης", εκεί όπου το μεσημέρι του Σαββάτου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της ΘΥΡΑΣ 7 με την Σχολή Θεσσαλονίκης να κάνει αισθητή την παρουσία της με τις σημαίες της! 

Τα παιδιά και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη και να φωτογραφηθούν στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η πρώτη ομάδα. 

Την Κυριακή οι νεαροί άσσοι της Σχολής δοκίμασαν τις δυνάμεις τους κόντρα στις ομάδες Κ-8, Κ-9, Κ-11, Κ-13 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού δίνοντας φιλικά παιχνίδια στο νέο γήπεδο του Ρέντη. Εν συνεχεία απόλαυσαν από την  εξέδρα τον αγώνα Νέων του Ολυμπιακού με τον Π.Α.Ο.Κ. και στο ημίχρονο του είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τον αγαπημένο τους, Κώστα Φορτούνη. 

Φυσικά το διήμερο έκλεισε με επίσκεψη στο Μουσείο αλλά και με την παρακολούθηση του αγώνα της Σούπερ Λιγκ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Π.Α.Ο.Κ. στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όπου πανηγύρισαν μια σπουδαία νικη της πειραιώτικης ομάδας. 

Όλα τα μέλη της αποστολής της Σχολής μας έφυγαν κατενθουσιασμένα από αυτή την εμπειρία ζωής και υποσχέθηκαν ότι θα διοργανώσουν και νέα εκδρομή για να είναι δίπλα στον αγαπημένο τους Ολυμπιακό.