Είδε τον Ολυμπιακό να κάνει μια από τις πιο εντυπωσιακές φετινές του εμφανίσεις και το πρωί της Τρίτης; αναχώρησε για την πατρίδα του. Στον Πέδρο Μαρτίνς αναφερόμαστε, που τη Δευτέρα είχε την ευκαιρία να δει από κοντά την ομάδα να πετυχαίνει πέντε γκολ απέναντι στην Κέρκυρα κι από την Τρίτη έχει επιστρέψει στην Πορτογαλία, ώστε να τακτοποιήσει κάποιες προσωπικές του υποθέσεις μέχρι να γυρίσει για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα.

Ο 48χρονος τεχνικός, αρχικά είχε προγραμματίσει να επιστρέψει μέσα σε 3-4 μέρες στη χώρα μας, αλλά τελικά θα γυρίσει κάπου στις αρχές Μαΐου. Μέχρι τότε θα βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με ανθρώπους του Ολυμπιακού, ενώ είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσει και κάποια άλλα ταξίδια, ώστε να παρακολουθήσει αγωνιζόμενους κάποιους δανεικούς παίκτες της ομάδας ή ενδεχομένως και κάποιους μεταγραφικούς στόχους.

Κοινό μυστικό είναι εξάλλου ότι ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει. Αυτός είναι και ο λόγος που προσλήφθηκε από τον Απρίλη ο Πέδρο Μαρτίνς άλλωστε. Για να ξεκινήσει νωρίς ο προγραμματισμός και να γίνει με τον πιο σωστό τρόπο…